top of page
Ara
  • hanefi çelik

HHC Medikal Mühendislik Farkı

Güncelleme tarihi: 31 May 2022

Sizler de çevreye ve insanlığa önem veriyorsanız, mutlaka çok zararlı olan radyasyonun çevreye yayılmasını engellemelisiniz. Bizlere başvurduğunuz zaman doğru bir tercih yaptığınızın farkına varacaksınız. Gaziantep ili içerisinde verdiğimiz kurşun zırhlama hizmetinin detayları ise şu şekilde:

· Bizleri aradığınızda en kısa süre içerisinde ekiplerimiz gelip gerekli ölçümleri yapıyor, radyoloji cihazlarınızı en uygun yerlere yerleştiriyor ve elinizde bulunan odalara göre planlamalarını ayarlıyorlar.

· Ayarlamalar bittikten sonra ekiplerimiz hemen işe koyuluyorlar. Kurşun zırhlama işlemi devam ederken gereken tüm güvenlik önlemlerini aldığımızdan emin olabilirsiniz. Ekiplerimiz özel kıyafetler giyerek kurşunun zehirli etkisinden korunuyorlar.

· Odanızın dört bir yanını kurşun kaplamalar ile donatıyor, ışınların geçişine izin vermiyoruz. Kurşun kapılar ve kurşun camlar ile en ufak bir ihtimali dahi gözden kaçırmıyoruz.

· Ekibimizin tecrübeleri sayesinde, cihazlar en zararsız konumlara yerleştiriliyor ve ekstra kurşun kaplama desteği sayesinde radyasyon oranını minimum düzeye indiriyorlar.

· HHC Medikal Mühendislik tüm işlemlerini profesyonel düzeyde gerçekleştirdiğimizden emin olabilirsiniz. Hizmet sırasında ve hizmet sonrasında sizlerin yanınızda oluyor, müşterilerimizi memnun etmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Gaziantep’te bulunan ve kurşun zırhlama yaptırmak isteyen tüm sağlık merkezlerinin ilk adresi HHC Medikal Mühendislik olacak. Sizler de ayrıcalıklı hizmetlerimizin keyfini sürmek, profesyonel bir şekilde kurşun zırhlama işlemi yaptırmak istiyorsanız hemen bizlere ulaşın. Sizleri memnun edeceğimizden kesinlikle emin olabilirsiniz.

HHC Medikal Mühendislik Grup İstanbul

10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page