top of page
Ara
  • hanefi çelik

Kurşunlu Cam Kaplama Fiyatları

Güncelleme tarihi: 2 Haz 2022

Kurşunlu Cam Kaplama fiyatları ve Kurşun Kapı Levha Kaplama, Radyasyon Zırhlama firmaları hakkında bilgi alabilirsiniz. Kurşunlu Cam Kaplama Nedir? Radyasyon Zırhlama Nedir? gibi sorularınızı makalemizde yanıtlıyoruz.

Hastanelerde veya tıp merkezlerinde yer alan radyoloji ve radyoterapi cihazları, çevreye yaydığı radyasyon sebebiyle oldukça tehlikelidir. Her ne kadar bu aletlerin varlığı tıp için oldukça gerekli olsa da önlem alınmazsa bu radyasyonlar çevre için oldukça zararlı olabilir. Bunun için, radyoloji cihazları ve radyoterapi aletlerinin bulunduğu oda, mutlaka çevreden izole bir alanda olmalı, alt ve üst katı kalabalık olmamalı ve hastaların yoğunlukla bulunduğu yerlerden uzakta yer almalıdır. Yine de bu hamleler, radyasyon riskini azaltmaya yetmiyor. HHC Medikal Mühendisliğin sunduğu İstanbul kurşun zırhlama işlemi sayesinde, radyoloji cihazlarının bulunduğu odalar artık risk bölgesi olmaktan çıkıyor. Kurşunun radyasyon emme ve radyasyonu hapsetme özelliği sayesinde, çevreye neredeyse hiç zarar vermeyeceksiniz.


Kurşun Zırhlama Nasıl Yapılır?

Kurşun zırhlama sağlık merkezleri için oldukça önemli olan uygulamaların başında geliyor. Bizler HHC Medikal Mühendislik olarak bu uygulamanın öneminin farkındayız. Yaptığımız kurşun zırhlama ve kurşun kaplama işlemlerini, hassas ölçümlere göre yapıyor ve radyasyonu minimum düzeye indiriyoruz. Elimizde bulunan yüksek teknolojiye sahip araçlarla ölçümler yapıyor ve radyoloji odalarınızı en iyi şekilde izole ediyoruz. Kullandığımız kurşun kaplamalar ve kurşun tuğlalar sayesinde, yaşanabilecek en ufak sızıntıyı bile engelliyoruz. Kurşun Zırhlama Firmaları HHC Medikal Mühendislik garantisiyle sizler de sağlıklı bir çalışma ortamına kavuşmak istemez misiniz? Yılların verdiği tecrübe ve deneyimli çalışanlarımız ile yaşanabilecek en ufak tehlikeyi bile ortadan kaldırıyoruz. Sizler de kurşun zırhlama ve İstanbul içinde yer alan radyoloji cihazlarının izolasyonu konusunda şirketimize güvenebilirsiniz.

Sağlık sektöründe edindiğimiz tecrübeler ve hizmet verdiğimiz müşteri memnuniyetleri firmamızı kurşun zırhlama firmaları arasında en üst seviyeye çıkardı. Biz de bundan güç alarak sizin sağlığınızı korumak ve radyasyona maruz kalmamanız adına elimizden gelenin en iyisini yapıyor ve kurşun kaplama alanında en iyi hizmeti sunuyoruz. Doğru zırhlama hesaplamaları yapıyor ve özel hususlara dikkat ederek radyasyona karşı üstün koruma sağlıyoruz. Röntgen odası, MR odası ve radyoaktif alanlara özel kurşun zırhlama işlemini Bursa’nın tüm sağlık kuruluşlarında yapıyor ve radyasyon korumasını üst seviyeye çıkarıyoruz. Kurşun Zırhlama Firmaları

HHC Medikal Mühendislik Kurşunlu Cam Kaplama Fiyatları
Kurşun Zırhlama Firmaları

Sizler de radyoloji cihazlarının yer aldığı bir sağlık kuruluşunu, hastaneyi veya tıp merkezini güvenli hale getirmek, çalışanlarınızı ve hastalarınızı korumak istiyorsanız HHC Medikal Mühendislik ile hemen iletişime geçin ve en profesyonel kurşun zırhlama hizmetini almaya hazır olun.

120 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page